Csokoládéolvasztó
Fűtőszálas melegítő, melegen tartó. A tartály 1 l-es.
Egyszerre 50dkg csoki olvasztására alkalmas. Melegen tartás: 40-50 0C.
A tartály kivehető, kiöntő csőrrel ellátott. Könnyen tisztítható.
www.lacor.huHőmérős keverőkanál
A fényes és roppanós csoki burok készítésének
elengedhetetlen feltétele a csokoládé temperálás. Ehhez nyújt segítséget ez a
hőmérős keverőkanál. Nekem nagyon bevált, fontos eszköz.
www.gasztroshop.huSzilikon forma
Könnyű használni. Biztos a siker.
Polikarbonát forma
Nagy sikerélmény volt számomra ennek használata. Az elsőt az
Édes Napok csokoládé fesztiválon vettem S. Nemzetes Krisztináéknál. Nagyon szép
bonbonokat készítek benne. Később a Food-Pack
Kft-nél is vásároltam több más formát.
www.food-pack.huSpakni
Kiváló segédeszköz a bonbon talpazáshoz.