2013. március 2., szombat

Gusto csokoládé bolt Hévíz




Gusto csokoládé bolt Hévíz



Néhány héttel ezelőtt, remek négy napot töltöttünk Hévízen a Hotel Carbonában. (itt) Már visszatérő vendégek vagyunk itt. A hotel abszolút vendégközpontú, a szolgáltatás magas minőségű és mindig azonos színvonalú.
A kiadós és minden igényt kielégítő reggeli után sétálni indultunk, hogy a téli hóesésben friss levegőt szívjunk és  megnézzük ezt a kedves kis várost, ahol mindig olyan kellemes érzés kerít hatalmába, mintha egy ausztriai békés kis településen lennék.
Alig hagytuk el a szállodát, lám mibe botlottunk? Egy kézműves csokoládé boltba. Nevezetesen a GUSTO csokoládézóba. (itt) Az üzlet szép környezetben van, a belső tér ízléses, kellemes kialakítású.A kedves, barátságos tulajdonos, néhány szóval elmondta, hogy milyen termékeket árusít és szívélyesen invitált bennünket a vásárlásra. Amit persze meg is tettünk. Választottuk a Gerbeaud Cukrászdának (itt)

egy táblás csokiját, néhány bonbont vettünk az Artis (itt) csokoládé műhely termékeiből, melyek nagyon szépek és finomak voltak. Nekem a meggyes-vanília krémes ízlett a legjobban.

És persze, hogy volt ismerős csoki is! A Rózsavölgy Csokoládé. Új terméküket, Madagascar (Akesson estate - trinitario) 72% étcsokoládét választottuk és nem csalódtunk. Már volt szerencsém kóstolni Rózsavölgyi Csokoládét (itt) és bonbont is. Mindegyik igen magas minőségű és harmonikus ízvilágú, különlegesen finom csoki volt. Erről ugyan ezt tudom leírni. Mindenkinek legalább egyszer meg kell kóstolni, hogy megismerje az igazi csokoládé ízét. Ez az élmény után, biztos vagyok benne, hogy keresni fogja a kézműves csokoládé boltokat és kínálatukat. Én is ezt teszem mióta  tapasztalatot szereztem ebben.



A néhány perc beszélgetés a Gusto csoki bolt kedves tulajdonosával és az itt vásárolt minőségi csokoládé eggyel több ok arra, hogy ismét ellátogassunk Hévízre.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése